Vi er et højt specialiseret advokatfirma inden for statsstøtteret, konkurrenceret, udbudsret og EU-ret

Vi rådgiver om nogle få retsområder, hvor vores kompetencer og erfaring er på topniveau i Danmark. Vi rådgiver om statsstøttereglerne, konkurrencereglerne, udbudsreglerne, EU-procesret og generel EU-ret (fri bevægelighed, landbrugsjura m.v.).

Du kan altid komme i kontakt med os

Når du har behov for vores rådgivning, er det vigtigt for os, at du også kan få den. Derfor er tilgængelighed over for vores klienter en af vores højeste prioriteter. Vores partnere står altid klar til at hjælpe, så du kan være sikker på at nå dine deadlines.

Du får den direkte kontakt med eksperten

Hos Honoré, Fallesen & Andersen bliver du altid rådgivet direkte af partneren selv. Vi er dine direkte kontaktpersoner og varetager personligt alle dele af din opgave, lige fra den første telefonsamtale til det afsluttende møde. På den måde er du sikker på, at opgaven altid bliver løst med den erfaring og ekspertise, som du valgte os for.

Et advokatfirma på din måde

Som et mindre advokatfirma har vi mulighed for fuldt ud at tilpasse vores bistand til den enkelte klients behov. Hos os er ingen klienter mindre vigtige end andre – alle har højeste prioritet. Alt lige fra tidsplan til rådgivningens form til afregningen bliver tilpasset efter netop dine ønsker og behov.

Vi rådgiver virksomheder, myndigheder og andre advokatfirmaer

Vi tilbyder rådgivning til både private, halvoffentlige og offentlige virksomheder samt til myndigheder (f.eks. kommuner). Vi tilbyder også vores bistand til andre advokatfirmaer, som ønsker en specialiseret underleverandør med de helt rigtige kompetencer inden for vores fokusområder.

Vi arbejder for en bedre og grønnere fremtid

Vores firma er grundlagt på et ønske om at bidrage til at løse de enorme udfordringer, som vores samfund står over for - og særligt udfordringerne om klima og grøn omstilling.

Vi arbejder derfor målrettet med at stille vores ekspertise til rådighed for grønne projekter. Vi tilbyder eksempelvis billig eller gratis rådgivning til grønne start-up eller scale-up virksomheder, som vi tror kan gøre en forskel.